GENOPTRÆNING I TOPFACILLITETER

I NFC sportsklinik tilbyder vi specialiseret 1-1 genoptræning efter alle typer skader – både for den professionelle atlet, motionisten og den almene dansker.

NFC SPORTSKLINIK GENOPTRÆNINGSSTANDARD

Den bedste genoptræning tager udgangspunkt i nyeste forskning, terapeutens ekspertise og dine præferencer som patient. Med afsæt i denne standard bliver dit genoptræningsforløb tilrettelagt efter, hvilken type skade du har, og hvad du skal kunne funktionelt efter forløbet. Undervejs og i slutningen af dit genoptræningsforløb, så vil der derfor være midtvejs- og sluttest, som skal afgøre, om du er klar til at genoptage din sport eller fritidsaktivitet.

SPORTSSKADER

Terapeuterne i NFC Sportsklinik har stor erfaring med behandling og genoptræning af sportsskader på et professionelt niveau, hvor alle terapeuter i en større eller mindre grad er involveret i NordicBet Liga-holdet, Nykøbing FC og ekstern konsulent for flere professionelle sportsudøvere i Danmark og udlandet. Uanset om det er en baglårsskade, et overrevet korsbånd eller muskelømhed efter slagsskade, så garanterer vi den bedst tilgængelige genoptræning i de bedste faciliteter.